Mały budżet- wielkie zmiany!

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.

Mały budżet- wielkie zmiany!

Alicja Olko Alicja Olko
  oleh homify, Minimalis
Loading admin actions …

Niewielki szeregowiec, który Wam dzisiaj zaprezentujemy, borykał się z problemem ograniczonego metrażu. Wewnątrz była ciasny i niewygodny, niemal uniemożliwiając zamieszkiwanie w nim. Z zewnątrz z kolei prezentował się nieatrakcyjnie i staro, nie zachęcając do tego, aby wejść do środka. Jego właściciele chcieli jednak poszerzyć swoją przestrzeń mieszkaniową i odświeżyć wygląd domu, ponosząc jak najmniejsze koszty. Zobaczcie, jak udała się ta niskobudżetowa przemiana!

Przed: widok z zewnątrz

  oleh homify, Minimalis

Tak prezentowała się zewnętrzna fasada od strony ulicy przed remontem. Nudna i sztampowa kolorystyka sprawiała, że dom ten jawił się smętnie i staromodnie. Równie niekorzystnie na ogólny obraz wpływały brązowe rolety oraz okropna przesłona balkonu. Ciężko wyobrazić sobie, że ten budynek mógłby wyglądać inaczej. A jednak- przemiana Was zaskoczy!

Po: nowy budynek

  oleh homify, Minimalis

Niezwykłe, jaką ogromną metamorfozę przeszedł ten budynek! Jego metraż został znacznie powiększony poprzez stylową nadbudowę. W miejsce okropnego balkonu powstało dodatkowe piętro z przestrzenią mieszkalną. Dom poszerzono także o poddasze. Drewniana elewację pokryto farbą o przyjemnym, jasnoniebieskim kolorze, co zdecydowanie odróżnia ten szeregowiec od jego smętnych sąsiadów. Wstawiono także nowe okna o białych framugach, co nadaje fasadzie budynku świeższego i bardziej nowoczesnego charakteru.

Przed: staromodne wnętrze

  oleh homify, Minimalis

Ciemna wykładzina, niemodna tapeta w kwiatuszki i okropna lampa- także wnętrze domu swoje najlepsze lata miało już za sobą. Pomieszczenie znajdujące się na poddaszu jawiło się niezwykle ciasno i przytłaczająco, nie nadając się do wygodnego zamieszkania. Pomieszczenie to oferowało ograniczone miejsce na elementy wyposażenia, a niewielkie okno wpuszczało niewiele naturalnego światła.

Po: odświeżona przestrzeń

  oleh homify, Minimalis

Największą zmianę w tym wnętrzu dostrzec możemy dzięki powiększonym oknom, które czynią je o wiele większym, przestronniejszym i jaśniejszym. Białe ściany doskonale komponują się z parkietem z jasnego drewna. Zdecydowano się zachować drewniany strop, ale uczyniono go jaśniejszym, aby nie przytłaczał wnętrza.

Po: kuchnia

  oleh homify, Minimalis

Zdjęcie kuchni ukazuje nam ponownie, jak jasno i przestronnie prezentuje się wnętrze domu po remoncie. Duże okna wpuszczają do środka mnóstwo naturalnego światła, zapewniając także fantastyczne widoki na okolicę. Dzięki nim wnętrze to zdaje się oddychać. Biel i drewno doskonale się ze sobą komponują i świetnie sprawdzają na tak małych powierzchniach.

Zobaczcie efekty innej wyjątkowe metamorfozy- Druga szansa dla mieszkania w Gdyni!

 Rumah oleh Casas inHAUS, Modern

Butuh bantuan dengan projek Anda?
Hubungi kami!

Temukan inspirasi hunian