​Before and after: A horrible house becomes an elegant abode

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.

​Before and after: A horrible house becomes an elegant abode

Johannes van Graan Johannes van Graan
 Ruang Keluarga oleh 漢玥室內設計, Industrial
Loading admin actions …

There is no telling what can happen to a space if it’s neglected for long enough. Well, you don’t need to use your imagination, because today’s ‘before and after’ piece shows us exactly how horridly a home can deteriorate if it doesn’t receive adequate TLC.

A simple paintjob and new rugs weren’t going to cut it – this house deserved a serious makeover! And with a firm commitment to the industrial style, that’s exactly what it got…

Before: Not only was the place a cluttered mess, but those walls didn’t do anything to entice us to enter.

Before: With that hideous lighting and tiny windows, no wonder this kitchen rarely got some action.

Before: Ditto for the bedroom – no sweet dreams to be had in this tiny, gloomy and cluttered space!

Before: Who can work like this? There’s no space for writing, no storage areas, and on what are we supposed to sit?

Before: Although the living room walls had some potential, the rest of the space was severely neglected.

Before: One look at those outdated tiles, and we can fully understand why a makeover was deemed crucial.

After: How enticing and mysterious is that new façade? So much texture and character is enjoyed, thanks to the wood, brick and metal – who doesn’t love the industrial style?

After: Although no generous windows can be spotted, the space does feel lighter thanks to an open-plan layout, plus the dazzling lighting fixtures.

After: Now this is one kitchen we surely wouldn’t mind spending some quality time in! Perfect for cooking and socialising!

After: That wooden panelling becomes the main focal piece in this stunning bedroom. And what do you think of those gorgeous niches?

After: Some fresh air and natural lighting fills the room via the glass doors, which lead out onto a minimalist/Asian-style balcony.

After: Glass walls separate the bathroom from the living area, yet the heavy curtains are ideal for maintaining privacy.

After: There was even enough space for a slim little courtyard/conservatory, ensuring a touch of green freshness for this house’s new look.

 Koridor dan lorong oleh homify, Modern

Now for some local flavour; let’s see An upgrade of an outdated Pretoria home.

 Rumah oleh Casas inHAUS, Modern

Butuh bantuan dengan projek Anda?
Hubungi kami!

Temukan inspirasi hunian