G house taman modern oleh atelier ara modern | homify
< >
G House Taman Modern Oleh Atelier Ara Modern
< >
G House Taman Modern Oleh Atelier Ara Modern
< >
G House Taman Modern Oleh Atelier Ara Modern

The G House is a rear extension construction of an existing house. A direct rear view of a man made lake and botanical garden becomes the point of interest for the whole house. In order to provide safety, comfort, and aesthetic open space for the occupants we applied certain design strategy. Such as, by removing the main rear wall of the house and replace it with curtain wall on the Ground Floor – family area, children's playground,  St. Marry's Grotto, etc. Elegant -resort like- master bedroom with extended view on the first floor, and an open rooftop for party with the touch of a barbecue pit.

Similar Photos
Comments