Ruang keluarga oleh urbanist architecture, minimalis kayu wood effect | homify
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Minimalis Kayu Wood effect
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Minimalis Kayu Wood effect
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Minimalis Kayu Wood effect
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

We had to also gain License to Alter consent from the freeholder for any alterations that we proposed so the process was one of negotiation with all of the interested parties so we could provide a solution that was acceptable to all – but with our client being at the front of that list. As this is an old building, we commenced the work by assessing the ceiling height to see if that was the best way to make best use of the available space. We figured that adding a mezzanine floor was going to be the most effective way to open up the apartment and generate more space for the owner.

Warna: Brown
Materi: Kayu
Kredit: by Urbanist Architecture
Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.