Ruang komersial oleh aralia | homify
 Ruang Komersial oleh Aralia
 Ruang Komersial oleh Aralia
 Ruang Komersial oleh Aralia
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

Aralia Landscape Architects were selected by one of the leading luxury international property developers to renovate the Roof terrace of a luxury London apartment. Appointed alongside a team of architects, engineers and interior designers, Aralia were commissioned to overcome the sites constraints and create a beautiful, high quality roof terrace garden that would attract buyers as well as providing an elegant and contemporary garden space. There was a major privacy issue to overcome and this was done with clever design screening techniques, which still preserved ‘right to light’ for their neighbours. Aralia divided the space up into three key areas which helped reduce the existing 'corridor' effect on the roof terrace. Each area was unique in its design but shared the same material language to ensure a consistency throughout the roof terrace

Warna: Grey
Materi: Batu
Kredit: Aralia 2016
Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.