Shared Space Niederkorn (LUX) | homify
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

Shared Space Niederkorn (LUX)

In the luxembourgian village Niederkorn, the central area around the church has been redesigned following the principles of the Shared Space Conept. This new traffic concept is based on equal rights for all road users. As a result of a deliberate confusion, especially car drivers pay greater attention and consideration, which leads to less accidents, as the numbers prove.

The inner city space is enhanced, especially in the dark hours, through our lighting concept. The lovely church is the main actor in the center. The portal of the cemetery creates an optical endpoint for the area.

  • Tobias Link Lichtplanung Rumah Gaya Mediteran

  • Tobias Link Lichtplanung Rumah Gaya Mediteran

  • Tobias Link Lichtplanung Rumah Gaya Mediteran

  • Tobias Link Lichtplanung Rumah Gaya Mediteran

  • Tobias Link Lichtplanung Rumah Gaya Mediteran

Admin-Area