Oranje Meisieskool, Free State, Bloemfontein. Smit Architects (Design) & Incline Architects (documentation and site admin) by Sm!t Architects | homify
Ubah foto profil
Ganti sampul
Sm!t Architects
Sm!t Architects

Sm!t Architects

Sm!t Architects
Sm!t Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

Oranje Meisieskool, Free State, Bloemfontein. Smit Architects (Design) & Incline Architects (documentation and site admin)

Lokasi
Bloemfontein
  •  Ruang Kerja oleh Sm!t Architects, Modern

    New Drama and Technology building for the campus of the Oranje Girls School, Bloemfontein, South Africa. Smit Architects (design) with Incline Architects (documentation and supervision). This proved to be a balancing act between two existing buildings, but also to negotiate the language of the architecture, since the art neighbour is a listed building with Cape Dutch influences while the other is an old classroom building. We incorporated existing architectural elements form the existing campus into the building (sun screens and frames), but decide to give the building (since it is drama and technology) its on strong voice.

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    New Drama and Technology building for the campus of the Oranje Girls School, Bloemfontein, South Africa. Smit Architects (design) with Incline Architects (documentation and supervision). This proved to be a balancing act between two existing buildings, but also to negotiate the language of the architecture, since the art neighbour is a listed building with Cape Dutch influences while the other is an old classroom building. We incorporated existing architectural elements form the existing campus into the building (sun screens and frames), but decide to give the building (since it is drama and technology) its on strong voice.

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    New Drama and Technology building for the campus of the Oranje Girls School, Bloemfontein, South Africa. Smit Architects (design) with Incline Architects (documentation and supervision). This proved to be a balancing act between two existing buildings, but also to negotiate the language of the architecture, since the art neighbour is a listed building with Cape Dutch influences while the other is an old classroom building. We incorporated existing architectural elements form the existing campus into the building (sun screens and frames), but decide to give the building (since it is drama and technology) its on strong voice.

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    New Drama and Technology building for the campus of the Oranje Girls School, Bloemfontein, South Africa. Smit Architects (design) with Incline Architects (documentation and supervision). This proved to be a balancing act between two existing buildings, but also to negotiate the language of the architecture, since the art neighbour is a listed building with Cape Dutch influences while the other is an old classroom building. We incorporated existing architectural elements form the existing campus into the building (sun screens and frames), but decide to give the building (since it is drama and technology) its on strong voice.

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

  •  Rumah oleh Sm!t Architects, Modern

    This prestigious school asked for a drama and technology classroom block on their campus. It needed to fit between two existing buildings. The approach was modern, yet referencing the roof pitches of the neighboring buildings as well as repeating some of the elements of other buildings in the area (sun scoops, etc). The project is a joint effort by Smit Architects (design) and Incline Architects (documentation and supervision).

Admin-Area