Atelier Ara

Atelier Ara

Atelier Ara
Atelier Ara
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

G House

The G House is a rear extension construction of an existing house. A direct rear view of a man made lake and botanical garden becomes the point of interest for the whole house. In order to provide safety, comfort, and aesthetic open space for the occupants we applied certain design strategy. Such as, by removing the main rear wall of the house and replace it with curtain wall on the Ground Floor – family area, children's playground,  St. Marry's Grotto, etc. Elegant -resort like- master bedroom with extended view on the first floor, and an open rooftop for party with the touch of a barbecue pit.

Lokasi
Jakarta

Admin-Area