Lukie Widya – LUWIST Spatial

Lukie Widya – LUWIST Spatial

Lukie Widya – LUWIST Spatial
Lukie Widya - LUWIST Spatial
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

A + A House

This house in Bandung is designed for a newlywed couple who happened to be the architect’s childhood friends. Despite the needs, the architect managed to accommodate the client’s requirements in a single floor house, which is unlike most buildings in the surrounding area.

  The house is tailored to suit the needs and activities of the clients – which sets it apart from the typical developer’s townhouse. The client requested for a house with plenty of natural light and air circulation. The large kitchen reflects the wife’s fondness for cooking and pastry-making.   Front, side, and back courtyard provides all the necessary sunlight and natural air circulation of the house. The narrow side alley courtyard allows a view of greenery from the bedroom windows.   The architect tries to capture the essence of a tropical house. The exterior is treated with cool grey sandblasted wall, while exposed bricks clad one interior wall and provide warmth to the living room.

Admin-Area