Listed farmhouse conversion, 2018 by TAS Architects | homify
TAS Architects
TAS Architects
TAS Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!
  • 01 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    01

    The converted threshing barn, weathering steel extension and renovated stone north range, overlooking the rear garden and kitchen garden. The converted granary in the background provides an office and guest accommodation.

    Photo by 24mm Photography

  • 02 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    02

    The converted threshing barn, weathering steel extension and renovated stone north range, overlooking the rear garden and kitchen garden. The converted granary in the background provides an office and guest accommodation.

    Photo by 24mm Photography

  • 03 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    03

    The threshing barn, with frameless glazing to the original double height openings.

    Photo by 24mm Photography

  • 04 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    04

    The converted threshing barn and wheelhouse, which house the family living spaces.

    Photo by 24mm Photography

  • 05 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    05

    The main entrance to the house, inset in a glazed link between the threshing barn and weathering steel extension.

    Photo by 24mm Photography

  • 06 Rumah Modern Oleh TAS Architects Modern

    06

    The front courtyard entrance, weathering steel extension and converted threshing barn & wheelhouse.

    Photo by 24mm Photography

  • 07 Ruang Keluarga Modern Oleh TAS Architects Modern

    07

    Inside the threshing barn.

    Photo by Lucy Saggers

  • 08 Ruang Keluarga Modern Oleh TAS Architects Modern

    08

    The restored internal brick wall in the threshing barn, with original openings

    Photo by Lucy Saggers

  • 09 Dapur Modern Oleh TAS Architects Modern

    09

    The new kitchen, with glazed walls overlooking the garden.

    Photo by 24mm Photography.

  • 10 Ruang Keluarga Modern Oleh TAS Architects Modern

    10

    View from the dining room in the threshing barn, through to the living space. With the master bedroom 'pod' above.

    Photo by 24mm Photography

  • 11 Ruang Keluarga Modern Oleh TAS Architects Modern

    11

    Living space in the converted threshing barn.

    Photo by 24mm Photography

  • 12 Koridor & Tangga Modern Oleh TAS Architects Modern

    12

    New suspended timber staircase in the entrance hall.

    Photo by 24mm Photography

  • 13 Koridor & Tangga Modern Oleh TAS Architects Modern

    13

    The first floor landing and walkway to the threshing barn.

    Photo by 24mm Photography

  • 14 Koridor & Tangga Modern Oleh TAS Architects Modern

    14

    View from the walkway to the threshing barn and out over the surrounding landscape.

    Photo by 24mm Photography

Admin-Area