MALAIHOLO RESIDENCE by Baskara Design and Planning | homify
Baskara Design and Planning

Baskara Design and Planning

Baskara Design and Planning
Baskara Design and Planning
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

MALAIHOLO RESIDENCE

Sit on the cliff facing the Ambon Bay with 180 degrees breathtaking sunset views, the client wanted to build a modern house for his parents. The house is developed to be two storey with spacious living and dining area on the 1st floor. Taking advantage of the site, all the bedrooms on the 2nd floor are designed facing the sunset view. Facade wise, the design proposed a distinct introvert-extrovert approach between front and rear facade.

Ukuran total
26 × 15 × 18.5 m / 474 m² (Panjang, Tinggi, Lebar / Area)
Biaya total
Rp3,000,000,000
  • MALAIHOLO RESIDENCE:  Rumah by Baskara Design and Planning

    MALAIHOLO RESIDENCE

  • MALAIHOLO RESIDENCE:  Rumah by Baskara Design and Planning

    MALAIHOLO RESIDENCE

Admin-Area