CV Pavilion by TIES Design & Build | homify
TIES Design & Build

TIES Design & Build

TIES Design & Build
TIES Design & Build
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

CV Pavilion

Designer & Contractor : TIES 

Project Status : In Progress

Project Year : 2019

This temporary residence was particularly interesting, because it was placed on rooftop of busy shop house in South Jakarta. The idea of this pavilion was to make oasis for the user in this busy city. Vertical greenery and pond were main features of this pavilion, so that the user can enjoy little escape from her busy schedule. Gable roof for its architectural form was a mimesis of traditional gable house, that reminded us the homey feel. Simple room functions were programmed for this pavilion, as the user wanted to live a minimalism and practical life. Open layout for the gathering space was to maximize the limited space that available. Closed space only for the bedroom to keep the user’s privacy.

Ukuran total
184 m² (Area)
Lokasi
South Jakarta
Biaya total
Rp250,000,000
  • Exterior:  Rumah by TIES Design & Build

    Exterior

  • Exterior:  Rumah by TIES Design & Build

    Exterior

  • Pond:  Kolam Renang by TIES Design & Build

    Pond

  • Master Bedroom:  Kamar Tidur by TIES Design & Build

    Master Bedroom

  • Pantry:  Dapur by TIES Design & Build

    Pantry

  • Living Room:  Ruang Keluarga by TIES Design & Build

    Living Room

  • 1st Floor Plan:   by TIES Design & Build

    1st Floor Plan

  • 2nd Floor Plan:   by TIES Design & Build

    2nd Floor Plan

  • Section A:   by TIES Design & Build

    Section A

  • Section B:   by TIES Design & Build

    Section B

Admin-Area