TAS Architects

Victoria Street, 2019

Refurb and ground floor extension of an end of terrace, in a conservation area in Bury St. Edmunds, Suffolk.

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Rumah Minimalis

    Victoria Street, 2019

    view of the rear and side extensions from the garden

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Rumah Minimalis

    Victoria Street, 2019

    glazed sliding doors between the garden and kitchen

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Dapur Minimalis

    Victoria Street, 2019

    new kitchen and side extension with skylights

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Dapur Minimalis

    Victoria Street, 2019

    view through the kitchen to glazed sliding doors and picture window with bench seat

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects KitchenLighting

    Victoria Street, 2019

    pendant lighting in the kitchen

    photo by Lee Acaster

Admin-Area