Edgehill Residence | Westmount by Zoubeir Azouz Architecture | homify
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

Edgehill Residence | Westmount

  • Ruang Keluarga Modern Oleh Zoubeir Azouz Architecture Modern

  • Dapur Modern Oleh Zoubeir Azouz Architecture Modern

  • Oleh Zoubeir Azouz Architecture Modern

  • Ruang Keluarga Modern Oleh Zoubeir Azouz Architecture Modern

  • Kamar Mandi Modern Oleh Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Admin-Area