AJ's Backyard | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Arkitekt Studio
Arkitekt Studio

Arkitekt Studio

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
Arkitekt Studio
Arkitekt Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

AJ's Backyard

Create a new space in the back of the main house that can be used as a dining room, workspace, or reading room.


The room utilizes approximately one-third of the remaining backyard.


This building is made light and transparent to maximize air circulation and natural light, and to present a view towards the garden.

​Because this additional building occupies the backyard that is supposed to be for the garden area, we feel that this building should look light and blend into a part of the garden itself.


Cement floors, white steel structures, large aluminum windows, and metal roofs are chosen to present a light and transparent building.

Lokasi
Bandung
  • AJ's Backyard Ruang Studi/Kantor Modern Oleh Arkitekt Studio Modern Kayu Wood effect

    AJ's Backyard

  • AJ's Backyard Oleh Arkitekt Studio Modern Besi/Baja

    AJ's Backyard

  • AJ's Backyard Koridor & Tangga Modern Oleh Arkitekt Studio Modern

    AJ's Backyard

Admin-Area