A Precast House by Arkitekt Studio | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Arkitekt Studio
Arkitekt Studio
Arkitekt Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

A Precast House

This is a 540 m sq. residential house, located on north Bandung. The building was designed in order to accommodate the housing need of the client. Together with the client, a design brief was developed. The final house must be easy to live in with indoor – outdoor flow, low maintenance, but the simplicity is the main characteristic of this design.

.

A House is a “full-precast concrete” house from top-to-toe, with all of its foundation, columns, beams, floors, walls and roof-plate are made from precast concrete. The ground level of the building is where the parking places, storage, maid & driver rooms are located. The public spaces (entrance, living room, kitchen and dining room are arranged on the first floor. The rooftop in this house functions as a garden with a seating area with a beautiful view of the city scape.

.

A House has 3 bedrooms and 1 family den, all located on the 2nd floor. The main Master Bedroom has an en-suite and walk-in wardrobe, and a balcony. From the family-den, you can enjoy the mountainous view of Bandung. Service area is located on the 3rd floor, where the laundry, linen & mechanical room are located.

Ukuran total
540 m² (Area)
Lokasi
Bandung

Admin-Area