Casa ML | homify
Gantous Arquitectos
Gantous Arquitectos
Gantous Arquitectos
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

ML Residence

Intense Volume Veiled in Light

A narrow, dense lot called for design solutions that supported the owners’ open, casual lifestyle at the same time it created a dramatic, luxurious and intensely built space. The single-family residential structure rises three levels, straight up, to afford city views; yet spaces flow openly between a formal living room, the inviting family area and the all-out glamour of the dramatic central staircase. Walls assert impose sculptural volume in steel, glass, stone and concrete, yet create light and delicacy that veil the structure’s intense efficiency and multi-level volume.

Admin-Area